Spannende tour in maart

De tweede helft van maart staat een tour naar Turkije op het programma waar we in ANKARA in samenwerking met de Nederlands Ambassade daar een aantal voorstellingen zullen spelen.
Een spannende tour, vooral ook omdat we direct na een optreden van Ananda en Charlotte naar het ‘Boze Wolf Festival’ in België moeten afreizen. Ananda speelt daar haar voorstelling ‘Transit’ en dat in heel goed gezelschap, want het gebodene is van hoog niveau.
Spannend: omdat we onze tekstloze jeugdvoorstelling NYX zullen spelen in Ankara en het altijd afwachten is hoe zo’n voorstelling in een andere cultuur valt; maar ook omdat de reis heel scherp is. We zullen met onze bus moeten reizen omdat de cargo bij vliegen veel te duur is.

De 16e maart spelen we in België en we worden verondersteld om de 20e onze voorstelling in Ankara op te bouwen. We zijn de lange reizen in Europa gewend, maar het is maart en de reis gaat door de Alpen en ik hoop dan dat we onze sneeuwkettingen niet hoeven te gebruiken…. so let’s cross our fingers!

Wij zullen u op de hoogte houden.

Dit bericht is geplaatst in Blog-NL, Nieuws. Bookmark de permalink.