Rond de Paasdagen

Crowdfunding Project:

ANANDA NAAR POLEN

Ofschoon er vele aardige en enthousiaste reacties kwamen op dit project zijn er nog maar een klein aantal mensen die daadwerkelijk iets hebben overgemaakt.

Dat kan beter vinden wij. Voor een klein bedrag bijdragen in de carrière van dit veelbelovende jonge theatertalent, waardoor zij kan afreizen naar het prestigieuze festival in Bielsko Biala in Polen zal toch veel mensen aanspreken denken wij…

Hieronder een fotootje van de kleine Emke, het dochtertje van Ananda en Sybrand op het podium van ‘Teatro Verdi, Teatro del Buratto’ in Milaan afgelopen januari waar Ananda op het ‘ Festival Internazionale Teatro di Immagine e Figura’ speelde.

Zeven maanden was Emke toen en het was al haar 6e festival. Ook nu zal zij weer meereizen naar Polen, maar of zij een volgende telg binnen onze theaterdynastie gaat worden is natuurlijk maar zeer de vraag..

Ananda & Emke bij de opbouw van de voorstelling TRANSIT in Milaan / foto Roel Puijk

Ananda & Emke bij de opbouw van de voorstelling TRANSIT in Milaan / foto Roel Puijk

Een bijdrage voor het project Ananda naar Polen graag naar onze Stichting Wolk

IBAN: NL60 SNSB 0874485215

Dit onder vermelding van / project / Ananda / Polen


Vergeet u zich vooral ook niet aan te melden voor onze

Vriendenbijeenkomst

op 30 mei a.s.

(zie onze vorige nieuwsbrief )


Ook hebben we een aantrekkelijk programma

Rond de paasdagen

Magic Music Night

Zaterdag 19 April om 21.00 uur met

Doug Mc Leod (USA)

Zaterdag 19 april komt Doug MacLeod (USA) terug naar het Magisch Theatertje.
Afgelopen jaar werd hij door het aanwezige publiek heel warm en dankbaar ontvangen.
We zijn dan ook zeer trots dat hij weer in ons midden is deze Magic Music Night.

Doug MacLeod is een singer-songwriter maar dan wel in de bluestraditie. Bij zijn live-optredens kluistert hij het publiek niet alleen aan de stoel met zijn weergaloze blues, maar ook met zijn prachtige verhalen. Hij is een op-en-top entertainer en weet het publiek een fantastische avond te bezorgen.

Aan alles is te merken dat Doug MacLeod met de groten der aarde uit de bluesscene heeft gespeeld. Als bluesgitaristen als Albert King, Eva Cassidy, Joe Louis Walker en Albert Collins zijn werken hebben geadopteerd dan zit het wel goed met de kwaliteit !

Deze charmante vijftiger uit het zonnige California, geboren in de bossen van Virginia, neemt je onmiddelijk te grazen met zijn prachtig gezongen, akoestisch en krachtig gespeelde bluesnummers.

Doug McLeod ontving afgelopen jaar de Blues Blast Music Award voor beste mannelijke artiest van 2013 !!

Aanvang 21 u.
Zaal/Foyer open 20 u.
Entree € 12,50 via reservering en € 15 aan de avondkassa.
Reserveren kan via info@ap-artevents.nl (o.v.v. naam, tel.nr en aantal kaarten)


2e Paasdag 21 april om 11.00 uur

Een intieme voorstelling voor de allerkleinsten van 3 tot 6 jaar:

Floor en Ferdinand

verhaaltjes in muizenland

van Charlotte Puijk-Joolen

HET VERHAAL

De winter stond voor de deur en de kleine muizen begonnen koren te verzamelen en noten en tarwe en stro. Allemaal werkten ze dag en nacht.

Allemaal – behalve Ferdinand.

Waarom werk je niet, Ferdinand?’ vroegen ze. ‘Ik werk toch’ zei Ferdinand. Ik verzamel zonnestralen voor de koude, donkere wintertijd’.

En toen zagen ze, hoe Ferdinand daar maar zat en naar de weide tuurde, vroegen ze: ‘En nu dan, Ferdinand?’ ‘Nu verzamel ik kleuren’ zei Ferdinand kalm ‘want in de winter is alles grauw’.

Eén keer leek het zelfs of Ferdinand bijna sliep. ‘Droom je soms, Ferdinand ?’ vroegen ze verwijtend. Maar Ferdinand zei: ‘Oh nee, ik verzamel woorden, want de winter heeft vele lange dagen en dan weten we misschien niets meer te zeggen’.

Toen kwam de winter. Beetje bij beetje hadden ze haast alle noten en bessen opgegeten, er was geen stro en hoe koren er eigenlijk uitzag, dat waren ze bijna vergeten. Ze hadden het koud tussen de stenen en babbelen deden ze geen van allen meer.

Doe je ogen maar dicht… want dat gaat Charlotte jullie allemaal vertellen…. en ze beleven ook nog heel spannende avonturen…!

Idee en regie: Charlotte Puijk-Joolen
Poppen en spelen: Charlotte Puijk-Joolen
Techniek: Roel Puijk

Toegangsprijs: 7 euro


Voor informative & reserveringen T. 043-3630826
Magisch Theatertje – Molenweg 4 Maastricht
info@magisch-theatertje.nl
www.magisch-theatertje.nl 

Dit bericht is geplaatst in Blog-NL, Nieuws. Bookmark de permalink.