AWARD voor EXUVIA

EXUVIA heeft op het Festival Valise in Lomza/ Polen de Award voor de beste scenografie gekregen. Een mooiere internationale start voor deze voorstelling is nauwelijks denkbaar en we zijn daar dan ook heel blij mee.

Het avontuur met EXUVIA is begonnen en we zijn benieuwd naar al die plekken waarheen deze voorstelling ons zal brengen, De start is in ieder geval veelbelovend en we zijn ook al op verschillende andere festivals gevraagd.

EXUVIA Award: De trotse artiesten met oorkonde en beeldje

De trotse artiesten met oorkonde en beeldje

Crowdfunding

Ofschoon het streefbedrag niet helemaal gehaald is was het totaal toch veel en heeft het een substantiële bijdrage geleverd aan onze reis naar Polen.
Wij willen een ieder die heeft bijgedragen nogmaals van harte danken en het voelt heel goed dat we ons gedragen weten door zo velen….nogmaals THANKS !!

Dit is weer de laatste nieuwsbrief van dit seizoen. Begin September kunt u weer een volgende verwachten met nieuws over onze toekomstige reizen, de nieuwe voorstelling NYX van Charlotte en Ananda en ons jubileumfestival in het komend najaar. Wij wensen iedereen een heel goede zomer toe en hopen u in het nieuwe seizoen weer in ons theater te mogen ontmoeten.

Dit bericht is geplaatst in Blog-NL, Nieuws. Bookmark de permalink.