Agenda Oktober/November


Zaterdag 21 oktober om 20.30 uur

“VIEF JAOR BALTUS & CO”

Eind 2017 bestaat de Limburgse band “Baltus & Co” 5 jaar (in de huidige bezetting)!

Dit wordt gevierd met een tourtje langs een aantal kleinere Limburgse theaters.

Wat aanvankelijk (2011) begon als puur Limburgstalige act is inmiddels uitgegroeid tot een gevarieerd, avondvullend theaterprogramma waarin zowel zelfgeschreven Limburgstalige popsongs als covers zijn opgenomen.

Onder de noemer “all-time favorite popsongs en Limburgstalig eigen werk” bestaat het repertoire van B & C voornamelijk uit de betere popsongs van de afgelopen decennia. Denk hierbij aan: Eagles, CSN&Y, Willy DeVille, Fleetwood Mac, Johnny Cash, Beatles, Leonard Cohen etc etc.

Toegangsprijs: € 10


Het Magisch Theatertje speelt ook op andere locaties.
Zoals in het mooie Festival JONG:

Voor meer informatie zie Theater a/h Vrijthof, Festival JONG


Vrijdag 10 november
Aanvang 21.00 uur

Boo Boo Davis (USA) + Alaska (NL)

Blues

Een Bluesavond om 100% vast te pinnen in jouw agenda. Boo Boo Davis is een fenomeen en een overlever die behoort tot de laatste generatie van muzikanten die hun muziek nog direct baseren op een hard leven in de Mississippi Delta.
Ondanks het feit dat hij analfabeet is heeft hij, samen met zijn ‘guiding spirit’ Dave, toch een manier gevonden om zich staande te houden in de moderne wereld.
“The blues helps me to keep my spirit high and survive day-to-day life. It deals with all the basic raw elements of life; good and bad, plain and simple.”
Samen met zijn twee muzikanten heeft hij sinds 2008 vijf releases uitgebracht en bijna 400 concerten gedaan in meer dan twintig verschillende europese landen.

Boo Boo Davis (USA)

De entree bedraagt € 15.
Reserveer tijdig als je deze man in de perfecte ambiance van het Magisch Theatertje wilt beleven. Er zijn maar 100 stoelen!!
Reserveren kan via info@ap-artevents.nl (o.v.v. naam, tel.nr + aantal kaarten)

Alaska (NL)

Als support zal Alaska optreden.
Deze in Maastricht woonachtige blues-zangeres/gitariste speelt en zingt de rauwe akoestische blues uit de Mississippi Delta op een authentieke manier.
Naast de (Mississippi- delta) blues van Fred McDowell, Robert Petway, Skip James en Muddy Waters komen eigen nummers aan bod. Bijzonder is haar slidespel op de resonatorgitaren.
Alaska heeft opgetreden binnen de blues scene in Slowakije, Tsjechië en Nederland, inclusief live radioshows (Livin’ Blues radio 010FM) en festivals (Livin’ Blues Festival in Slowakije, C-blues Festival en Pa’s Rock Festival in Heerlen). Zij was finaliste van de Brul-contest 2014 in Heerlen.


Voor informatie & reserveringen T. 043 – 363 0826
Magisch Theatertje – Molenweg 4 Maastricht
info@magisch-theatertje.nl


Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze programma’s en andere verhalen over het Magisch Theatertje, meldt u dan aan wij sturen u onze nieuwsbrieven toe.

Ook kunt u Ambassadeur van het Magisch Theatertje worden.
Bekijk uw voordelen.

MagischTheatertje_Ambassador_card


Fonds-Podium-kunsten-diapositief

logo-provincie-limburg-logo-elisabeth-strouven