Agenda – Juli 2018

EXUVIA gaat weer naar het buitenland.
Dit keer gaat de reis naar Beverly in Engeland waar we op 14 juli in het Beverly Puppet Festival zullen spelen.
Een tournee naar Iran in augustus begint ook steeds duidelijkere vormen aan te nemen.

Het leek ons daarom mooi om dit theater seizoen in eigen theater in Maastricht ook af te sluiten met een voorstelling van EXUVIA.  We hopen jullie hier te mogen begroeten en wensen iedereen sowieso alvast een hele fijne zomer toe!


Zaterdag 7 juli om 20.30 uur

Exuvia

van

Charlotte Puijk-Joolen

EXUVIA is een voorstelling over een zoektocht naar begrenzing en onbegrensd zijn. Waar het niets bestaat door het iets. Een begin van de schepping, lichamen in de ruimte, een oneindige ruimte waarin wij niet het einde van de evolutie zijn.

Een zoektocht in deze steeds materialistischer wordende wereld, waarin we ons bijna niet meer bewust zijn dat we onderdeel uitmaken van een groter geheel.

Charlotte neemt je met haar woordloze figurentheatervoorstelling mee op een eindeloze reis, waarin we ons bewust worden van het betrekkelijke van alle vaste vormen om ons heen. Ze veegt de vloer weg onder je voeten… maar vangt je weer op en maakt je even onderdeel van een groter geheel.


Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze programma’s en andere verhalen over het Magisch Theatertje, meldt u dan aan wij sturen u onze nieuwsbrieven toe.

Ook kunt u Ambassadeur van het Magisch Theatertje worden.
Bekijk uw voordelen.

MagischTheatertje_Ambassador_card


Voor informatie & reserveringen T. 043 – 363 0826
Magisch Theatertje – Molenweg 4 – Maastricht
info@magisch-theatertje.nl


logo-provincie-limburg-logo-elisabeth-strouvenFonds-Podium-kunsten-diapositief